Seosko domaćinstvo „Drinski raj”

Seosko domaćinstvo „Drinski raj“ nalazi se na samoj obali Drine, tačnije Zvorničkog jezera, u mestu Velika Reka nedaleko od Malog Zvornika. Dvorište kompleksa je obraslo u gusto zelenilo te je stoga i čitav prostor dobio epitet „rajskog”.

Ovo je jedno od najatraktivnijih naselja u drinskom slivu naročito zbog predivne, netaknute prirode, veštačkog jezera – staništa retkih vrsta ptica i riba. Restoran i motel izgrađeni su od cigle i crnog bora, što prostoru daje toplinu. Restoran ima kamin, sač, prelepu terasu i dvorište sa ležaljkama tik uz reku. Za sport tu su teren za odbojku na pesku, golići za mali fudbal i bazen. Postoji drveni mol kao i  gumeni čamac za atraktivnu plovidbu jezerom. Dvorište izlazi na reku, što je važno za sve ljubitelje kupanja.

Domaćinstvo se sastoji od ukupno 8 dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba koje su savremeno opremljene. Gostima je na raspolaganju i apartman sa mogućnošću samostalnog pripremanja hrane. Otvoren bazen rezervisan je samo za goste. Posebno uživanje pruža obližnji vidikovac s panoramskim pogledom na krivudavu Dinu.

U Velikoj Reci održavaju se neke od popularnih manifestacija: međunarodna kajak-kanu regata, malozvornička Skobaljijada i Gurmanijada, Drinska regata, Dani sportsko, rekreativnog i kulturnog turizma „Drina je smisao života“, međunarodni kup u ribolovu i mnoge druge. Zanimljivo je je posetiti i obližnji Soko-grad.