Prolom Banja

U sklopu medicinskog kompleksa hotela Radan otvoren je novi Wellness centar, jedinstven u Srbiji. Ima tri nivoa i bezbroj sadržaja osmišljenih da opuste, neguju i leče. Čitavim kompleksom „protiče“ jedinstvena mineralna Prolom voda – blago Prolom Banje. Novi Wellness je zamišljen da opravda i pojača inače sjajnu reputacija Hotela za koji se tokom čitave godine traži mesto više.

U okruženju koje odiše mirom, Wellness centar predstavlja odličan izbor za kvalitetan odmor, uživanje i relaksaciju. U okviru Wellness-a koji se prostire na površini od preko dvehiljade m2, gosti mogu da iskuse   vrhunske doživljaje i sofisticirane tretmane. Sam kompleks se sastoji od tri nivoa, a svaki od njih je tematski osmišljen. Spektar tretmana je raznovrstan i prilagođen svim starosnim dobima, pa tako gosti, kao i posetioci, mogu da borave u raznovrsnom „svetu sauna“ koji se sastoji od tri finske, infra red i biosaune, parnog kupatila, slane sobe, kneipp staze i toplih klupa.

Kupanje s pogledom i Prolom more

Posebna atrakcija u novom Wellness-u je bazen otvoreno – zatvorenog tipa sa panoramskim pogledom i đakuzi bazen sa vodom zasićenom morskom solju, simbolično nazvan „Prolom more“. Budući da sve više mladih bračnih parova sa decom boravi u Banji, novi Wellness pruža mogućnost da roditelji i deca i provedu kvalitetno zajedničko vreme uz zabavu i opuštanje.

Poseban deo Centra je salon lepote gde su gostima na raspolaganju najrazličitiji tretmani: počev od manikira, pedikira, frizera, nege lica do najsavremenije infracrvene kapsule koja je omiljena među ženama. Takođe, osmišljena je i relax zona gde se mogu isprobati čari neke od masaža koje su osmišljene kako bi se iskoristile sve blagodeti nezamenljive Prolom vode. Za one koji žele da ostanu vitki i u dobroj formi postoji fitness sala, a kako bi im boravak bio što interesantniji otvorena je i sala za zabavu.

Dragocena, okrepljujuća voda

Izvor „Prolom vode“ nalazi se u neposrenoj blizini Hotela, na padinama Radan planine. Ona ima svojstva koja su izuzetno retka: sadrži spektar minerala u malim količinama, a njena visoka alkalnost pomaže telu da neutrališe kiselost koja je glavni uzročnik svekolikih bolesti. Klinički je potvrđeno da Prolom voda pomaže u lečenju bolesti bubrega i mokraćnih puteva, kožnih oboljenja i organa za varenje. Uporedna istraživanja kažu da takav, sličan, blagotvoran izvor postoji još samo u Japanu. Flaširana „Prolom voda“ se prodaje širom Srbije, mnogim evropskim zemljama, Australiji i Americi.

Info: www.prolombanja.com
BelGuest
Foto: Hotel Radan