Radost čitanja

Radost čitanja

Danas počinje 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga, pod sloganom „Radost čitanja“. Trajaće do 28. oktobra, a zemlja počasni gost je Maroko.

Kapije Sajma otvaraju se u 10 časova, dok će se svečano otvaranje zgoditi u 18 časova u Hali 2. Sajam će otvoriti srpski pesnik i akademik Matija Bećković, kao i istoričar i pisac Abdulah Busuf u ime počasnog gosta Maroka.

Tokom trajanja Sajma, od 21. do 28. oktobra, u četiri sajamske hale svoja najnovija izdanja predstaviće oko 1000 izlagača iz Srbije i inostranstva. Pored Maroka, na ovogodišnjem sajmu knjiga učestvuju i izdavači iz Belorusije, Bosne i Hercegovine, Egipta, Irana, Japana, Kine, Mađarske, Rumunije, Republike Srpske, Rusije, Slovenije, Sjedinjenih Američkih Država, Ukrajine, Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Crne Gore i Švajcarske.

By |2018-10-21T12:41:56+00:00oktobar 21st, 2018|Događaji|0 Comments

BelGuest Magazin

BelGuest Magazine je turistički magazin visokog kvaliteta, koji izlazi u kontinuitetu od 2001. godine. Glavni partner nam je Turistička organizacija Srbije. Naš osnovni cilje jeste promocija turističke i kulturne ponude, kao i događaja u najvećim gradovima Srbije – Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Kroz tekstove, putopise i intrevjue pokrivamo širok spektar tema: od prezentacije kulturnog nasleđa, preko tematskih turističih ruta i izleta, sve do zanimljivih „sitnica“, poput odabranih suvenira, vina i hrane.

BelGuest Leto 2018

BelGuest Fall/Winter 2018