„Dunavska Odiseja“

„Dunavska Odiseja“2018-08-04T13:08:17+00:00

Project Description

Dunav od izvora do ušća

Dragoljub Zamurović je jedan od naših najznačajnijih umetnika fotografije. Zaljubio se u Srbiju i upoznao je na najlepši način. Hteo je da bude slikar, završio je arhitekturu, a postao je svetski poznati fotograf. Objavio je desetak sjajnih knjiga, izlagao je u galerijama i na otvorenom širom  sveta. Prepoznatljiv je po snimanju iz balona koji je sam projektovao. O svom velikom projektu „Dunavska Odiseja“ kaže:

„Dunav je fascinantan. Nema nijedne reke na svetu čije obale naseljava veći broj naroda i nacionalnih manjina. „Dunavska Odiseja“ uključuje fotografisanje prirodnih lepota reke i priobalja, kao i život i običaje stanovnika kraj Dunava”. Info:www.artzamur.com

BelGuest Magazin

BelGuest Magazine je turistički magazin visokog kvaliteta, koji izlazi u kontinuitetu od 2001. godine. Glavni partner nam je Turistička organizacija Srbije. Naš osnovni cilje jeste promocija turističke i kulturne ponude, kao i događaja u najvećim gradovima Srbije – Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Kroz tekstove, putopise i intrevjue pokrivamo širok spektar tema: od prezentacije kulturnog nasleđa, preko tematskih turističih ruta i izleta, sve do zanimljivih „sitnica“, poput odabranih suvenira, vina i hrane.

BelGuest Leto 2018

BelGuest Fall/Winter 2018