BelGuest partneri

Turistička organizacija
Srbije

Turistička organizacija Srbije je zvanični nosilac promocije turizma Republike Srbije na domaćem i inostranom tržištu. Delatnost TOS-a vezana je, pre svega, za poziciranje domaćih turističkih proizvoda. U fokusu su turistički centri, gradski odmori, prirodne lepote, istorijski i kulturni identitet koji Srbiju čini privlačnom destinacijom za domaće i strane turiste.

Turistička organizacija
grada Novog Sada

Glavni grad pokrajine Vojvodine je biser među gradovima Srbije. Nosi nazive: Srpska Atina, Gibraltar na Dunavu, Omladinska prestonica Evrope 2019, Evropska prestonica kulture 2021. godine i grad EXIT festivala. Opuštene atmosfere, okružen plodnom ravnicom, Fruškom gorom i Dunavom, Novi Sada spada u gradove koje svakako treba posetiti.

Turistička organizacija
grada Niša

Niš, prestonica jugoistočne Srbije, poznat je po vedrom južnjačkom duhu, Nišvil džez festivalu, izvrsnoj hrani… Grad se nalazi na mapi dragocenog antičkog nasleđa i poznat je kao rodni grad cara Konstantina. Mediana, staro jezgro grada s Tvrđavom i Kazandžijskim sokačetom tek su neke od nezaobilaznih tačaka za upoznavanje grada.

Pokrajinski sekretarijat
za privredu i turizam

Među glavne ciljeve pokrajinske administracije AP Vojvodine u oblasti ekonomije i regionalnog razvoja spada zadatak da se Vojvodina preoblikuje u jednu od vodećih evropskih turističkih regija. Dugoročni „Program razvoja turizma AP Vojvodine“ je novi strateški dokument koji predviđa stvaranje novih, atraktivnih turističkih proizvoda.

Dođite do ljudi do kojih ne možete doći uz pomoć drugih medija

Turisti koji dolaze u Srbiju, susreću se s BelGuest Magazinom već na beogradskom aerodromu.  Nalazimo se u dobrim hotelima i guest relation službama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. BelGuest komunicira s diplomatama, inostranim predstavnicima u sferi kulture i biznisa, međunarodnim školama, međunarodnim klubovima… Magazin redovno prate i brojni domaći turistički  poslenici.

Tokom gotovo dve decenije, sa našim partnerima i oglašivačima izgradili smo puno poverenje.

http://www.maestro.rs/