BelGuest vam nudi promociju turističke i kulturne ponude, kao i događaja u najvećim gradovima Srbije

Kroz tekstove, putopise i intrevjue pokrivamo širok spektar tema: od prezentacije kulturnog nasleđa, preko tematskih turističih ruta i izleta, sve do zanimljivih „sitnica“, poput odabranih suvenira, vina i hrane.

OD A DO Š BELGUEST POZNAJE SRBIJU

BelGuest Magazine je turistički magazin visokog kvaliteta, koji izlazi u kontinuitetu od 2001. godine. Glavni partner nam je Turistička organizacija Srbije. Naš osnovni cilje jeste promocija turističke i kulturne ponude, kao i događaja u najvećim gradovima Srbije – Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Kroz tekstove, putopise i intrevjue pokrivamo širok spektar tema: od prezentacije kulturnog nasleđa, preko tematskih turističih ruta i izleta, sve do zanimljivih „sitnica“, poput odabranih suvenira, vina i hrane.

Distributivna mreža:
BelGuest je dvojezičan (englesko – srpski) free copy časopis koji izlazi sezonski, u prosečnom tiražu od 5000 primeraka. Šalje se u primarnu mrežu koja obuhvata odbrane beogradske, novosadske i niške hotele, info centar TOS-a na aerodrom Nikola Tesla, ambasade, inostrane kulturne centre, internacionalne klubove i škole, odabrane turističke organizacije širom Srbije, receptivne agencije… Naša mreža obuhvata preko sto distributivnih punktova, kao i opsežnu mejling listu.

Budimo u kontaktu!

Ako želite da budete deo tima ili vas zanima oglašavanje u našem časopisu…

Kontakt

FACEBOOK
Pratite nas

INSTAGRAM
Posetite nas

E-MAIL
Kontaktirajte nas