III međunarodni Wellness & Spa Fest 2019

Posle pune tri godine 3. međunarodni Wellness & Spa Fest održaće se u u hotelu Metropol Palace u Beogradu 9. novembra pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, ovog puta s fokusom na “zdravlju iz vode”!

Udruživši i ovog puta svoj kreativni potencijal, Turistički Svet i Wellness Akademija Peđa Filipović predstaviće benefite domaće i međunarodne Wellness & Spa industrije, njene neverovatne potencijale, filozofiju, kulturu, trendove, otkrivajući istinsku magiju wellness-a onima koji su u ozbiljnoj potrazi za sopstvenim „Svetim gralom“ fizičkog i duhovnog zdravlja i lepote.

Tokom osam časova, koliko traje Festival, specijalni gosti iz Srbije i regiona pokazaće kako izgledaju banje i luksuzni hotelski wellnessi, predstaviće wellness rituale u saunama, demonstirtaće kaping masažu, objasniće šta je moksa, a šta su barse, uvešće posetioce u šumski hamam i na šumsku trpezu, podučiće ih kako se usporava starenje i duha i tela, kako se masiraju bebe, meditira u pokretu, uživa u masažama vrsnih čarobnjaka wellnessa… Posetioci će moći i da provere zdravlje, čuju dobre savete lekara, otkriju šta kaže moderna, a šta kineska  tradicionalna medicina… i još mnogo toga u jednom danu!

Na kraju dana, kruna čitavog događaja biće dodela godišnjih priznanja pod brendom Ambasadori dobre usluge najuspešnijima u wellness & Spa industriji. Uz koktel i program – svojevrsni omaž Peđi Filipoviću i njegovih 30 godina posvećenih obrazovanju masera u Srbiji, u kojem će učestvovati brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života, i razmenu magične kreativne energije – biće zaokružen još jedan čarobni festival!