Najluksuzniji hotel u Petrovcu

Hotel Rivijera Montenegro je, u svom prostranom kompleksu, tik uz obalu mora, otvorio novo luksuzno zdanje –hotel Crystal Rivijera koji sjajem i lepotom arhitekture nadmašuje sve građevinske poduhvate u ovom delu Jadrana.

Da je kao turistička destinacija Petrovac na moru, otkriven još tridesetih godina prošlog veka, mnogima je poznato. Petrovačka duga istorija upoznaje se kroz mnoge znamenitosti grada. Na severnoj strani, uzdižu se drevne,  kamene kule, a sa druge, južne strane, u ambijentu mirnog poluostrvca , s puno zelenila, mira i svežine usidrio se novi, elegantni, po dimenzijama impozantan hotel Crystal. Ne zna se baca li sunce i voda odsjaj na Crystal hotel, ili se Crystal ogleda dok njegova stakla sijaju na morskoj površini. Bilo kako bilo, vlasnicu nisu štedeli na lepoti zdanja i veoma velika pažnja je posvećena enterijeru i eksterijeru hotela.

Inostrani gosti su odavno najbrojniji gosti ovog kompleksa, tako da će novi hotel, građen po najvišim standardima zadovoljiti i najprobirljivije. Malo, ribarsko mesto postalo je hit mondensko letovalište koje podseća na francusku obalu. Terase kružnog oblika sa puno zelenila, kao da su slika školjke upravo izvađene iz mora.

Ružičaste i zlatne peščane plaže

Pesak crvenkaste boje preovladava na petrovačkoj gradskoj plaži kojoj posebnu lepotu daje pogled na ostrvca Katič i Sveta Neđelja. Na Svetoj Neđelji nalazi se crkvica koju je, po predanju, podigao jedan moreplovac koji je posle brodoloma tu našao spas. Predivna plaža Lučice nalazi se nadomak hotela Crystal, na desetak minuta laganog hoda.  Smestila se između dva rta, okružena je šumom čempresa i borova, a njen fini, sitan pesak je zlatnožute boje. Neposredno zaleđe plaže je neizgrađeno što joj daje posebnu lepotu. Ona i slovi za jednu od najlepših na čitavoj crnogorskoj obali.

Wellnes sadržaji

Hotel poseduje tvoreni bazeni za decu i odrasle, zatvoreni Spa centra sa hamamm, ruskom banjom, dve finske saune, dva parna kupatila, privatnu zonu sa hidro air bazenom,  zonu tuševa i tepidarijuma, sobe za masažu  tela i stopala. Info:  www.crystalmontenegro.com