Evropsko prvenstvo mažoretkinja u Sokobanji

///Evropsko prvenstvo mažoretkinja u Sokobanji

Evropsko prvenstvo mažoretkinja u Sokobanji

Evropsko prvenstvo mažoretkinja biće održano u Sokobanji od 6. do 9. septembra. Ovo je prvi put da se ovakav događaj dešava na Balkanu. 

Na prvenstvu će se takmičiti 1100 učesnika, odnosno oko 40 ekipa. Učesnici su iz 6 zemalja: Hrvatska, Crna gora, Češka, Bosna i Hercegovina, Rumunija i Srbija. Očekuje se veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva. Organizaciju događaja preuzeli su Evropska mažoret asocijacija, SO Sokobanja i Turistička organizacija Sokobanja. Neposredno pred otvaranje prvenstva biće održan defile kroz centar grada Sokobanje. Sva takmičenja biće održana u sportskoj hali, a proglašenje pobednika i dodela nagrada biće izvršeno u nedelju 9. septembra.

By |2018-08-28T12:05:43+00:00avgust 28th, 2018|Događaji, Ljudi i događaji|0 Comments

BelGuest Magazin

BelGuest Magazine je turistički magazin visokog kvaliteta, koji izlazi u kontinuitetu od 2001. godine. Glavni partner nam je Turistička organizacija Srbije. Naš osnovni cilje jeste promocija turističke i kulturne ponude, kao i događaja u najvećim gradovima Srbije – Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Kroz tekstove, putopise i intrevjue pokrivamo širok spektar tema: od prezentacije kulturnog nasleđa, preko tematskih turističih ruta i izleta, sve do zanimljivih „sitnica“, poput odabranih suvenira, vina i hrane.

BelGuest Leto 2018

BelGuest Fall/Winter 2018