Epidemiološka situacija i nove negativne promene koje je turizam pretrpeo nisu sprečile razvoj novih, povoljnih pojedinosti, koje će olakšati buduća putovanja. Neki bolji trenuci su sigurno pred nama, a kada ih dostignemo i uhvatimo pružiće se nepregledno more predivnih destinacija i kvalitetnih turističkih odmora. Oni će biti najbolji način da nadoknadimo propušteno i u potpunosti zaboravimo sve izolacije i zabrane. Najlepša vest je što je sve to nadomak ruke i nama u Srbiji.

Nove tehnologije su učnile svet dostupnijim i lepšim mestom. Ako se koriste na pravi način, one naš život mogu učiniti znatno lakšim, a sve njegove lepote bliskim. Novo vreme je učinilo da jednim klikom možete da se nađete na dalekom kraju sveta, posmatrate ga sa svih strana, a onda i vro jednostavno obezbedite odlazak na željenu destinaciju. Kao i u svemu, Srbija je i u ovom polju znatno kaskala za ostatkom sveta. Više ne. Srbija je dobila najbolju platformu za rezervaciju smeštaja, internet prostor koji će nas lako odvesti na najlepša mesta sveta. I to samo u par klikova. Upoznajte bookaweb.com.

Možda u tehnološkom razvoju i njegovom prihvatnju kao država kasnimo za najnaprednijim nacijama, ali smo kao turisti potpuno suprotno tome. Uprkos malim primanjima, Srbi su se pokazali kao vrlo aktivni putnici, željni otkrivanja evropskih i svetskih lepota i širenja vidika. Platforme koje smo do sada za to imali nisu nam pružale sveobuhvatnost koja podrazumeva rezervacije smeštaja, dodatne usluge i informacije o putovanjima. Od sada nam je sve to dostupno na jednom mestu. Zamislite internet destinaciju koja nudi svaki detalj putovanja, zahvaljujući kojoj za nekoliko minuta možete sebi da organizujete čitavo putovanje i da po dolasku na željenu destinaciju dobijete baš sve onako kako je prikazano – bez negativnih iznenađenja i loših utisaka. Krilatice portala bookaweb.com su: kvalitetno, brzo i sigurno. Osvajanje najlepših destinacija može da počne!

Šta se podrazumeva pod tim da nas bookaweb potpuno priprema za putovanje? Koje su opcije koje nam ova platforma pruža i tako nas vodi do savršenog odmora? Reč je o sledećem:

  • Širok izbor kvalitetnih smeštajnih objekata. Dostupni su apartmani u Beogradu, apartmani Zlatibor, Vrnjačka Banja, Novi Sad, Kopaonik, a u budućnosti se očekuju ponuda koja će obuhvatiti sve destinacije u Srbiji i regionu.

  • Čitav sadržaj na sajtu je dostupan na engleskom i srpskom jeziku, što je sjajna prilika da stranci upoznaju Srbiju, a turisti iz Srbije otkriju sve lepote sveta.

  • Različite dodatne usluge koje su prateći i vrlo bitni delovi putovanja. Sajt omogućava da pre putovanja upoznate mesta koja ste izabrali za svoju destinaciju. Možete otkriti koji su najbolji restorani, rent a car agencije, saloni i ordinacije, te privatne klinike, spa centri i drugo. Idete, na primer, u Vrnjačku Banju. Na platformi, pored rezervacije odličnog smeštaja Vrnjačka Banja, možete pronaći sve prateće usluge i informacije o ovoj turističkog destinaciji, pa tako potpuno pripremljeni otići na svoj odmor.

  • Brojni kvalitetni tekstovi koji govore o putovanjima i sadrže niz korisnih saveta o tome kako da putujete, izaberete destinaciju, ali i provede savršen odmor kada stignete na željenu tačku. Kao i ostale opcije na sajtu, i blogovi su dostupni na engleskom i srpskom, a njihov sadržaj se razlikuje prema tome kojoj se publici obraća. Jedan deo njih promoviše i predstavlja sve lepote naše divne zemlje, dok je drugi posvećen prikazivanju svetskih lepota i najposećenijih destinacija od Italije do Australije i Indonezije.

  • Ono što je najveća pogodnost ove platforme jeste mogućnost da svoja putovanja organizujete potpuno sami. Dostupna je opcija izbora smeštaja, odabira željenog datuma i online rezervacije. Nakon toga vaš apartman je spreman da vas dočeka. Nema više poziva, dodatnih rezervacija, promena i gubljenja dragocenog vremena. Sve je prilagođeno brzom načinu života, koji nam ne dozvoljava da rasipamo resurse koja nemamo u izobilju.

  • Na sajtu se uvek ažuriraju predlozi najtraženijih i najpopularnijih smeštajnih jedinica, pa tako možete vrlo lako da pronađete objekat koji izazvao najbolje utiske posetilaca.

  • Ostale pogodnosti ćete pronaći klikom na bookaweb.com. Ko bi rekao da tako lako možeš da učiniš svet dostupnim i bliskim!

Putuj, otkrij, uživaj uz novu najbolju online platformu za putovanja!