Izleti i razgledanja online

Serbian Adventures je jedinstvena internet platforma koja pruža mogućnost odabira i online rezervisanja brojnih izletničkih avantura. U ponudi je preko dvesta fantastičnih tura po čitavoj Srbiji!

Platforma Serbian Adventures oblikovana je tako da korisnicima omogućava različite parametre za pretragu: izleti se mogu pretraživati po destinaciji, mestu polaska, po tipu ture, po temi, kao i po dužini trajanja. Rezervisanje je jednostavno i potpuno besplatno, a najviše polazaka je iz Beogradu i Novog Sada, a potom i iz Niša, sa Zlatibora i iz Vrnjačke Banje.

Hitovi prošlogodišnje sezone

Kako bismo vam pomogli da se opredelite, predstavljamo najpopularnije izlete u 2017. godini. U okviru ponude razgledanja, najviše rezervacija na SerbianAdventures.com ostvario je program Panoramskog razgledanje Beograda iz autobusa sa otvorenim krovom.  Od ostalih razgledanja u Beogradu, najtraženiji je bio program Krstarenja po Savi i Dunavu.

Jednodevno krstarenje Đerdapom

Najprodavaniji jednodnevni izlet prošle sezone bio program Krstarenje Đerdapom koji obuhvata posetu Golubačkoj tvrđavi, Lepenskom viru, dvosatnu vožnju najvećom klisurom u Evropi i ručak u neobičnom etno ambijentu Kapetan Mišinog brega. Program se realizuje svakog vikenda od kraja marta do oktobra. Neznatno manji broj rezervacija ostvario je program Smederevo – Viminacium – Srebrno jezero – tvrđava Ram

Prvoplasirana Zapadna Srbija

Najprodavaniji dvodnevni izlet bio je program Andrićgrad, Višegrad, Drvengrad, Šarganska osmica, Ovčarsko-kablarska klisura. Ovaj izlet je bio najpopularniji i tokom 2016, ali po svemu sudeći, programi koji imaju šansu da ga tokom ove sezone potisnu na drugo ili treće mesto su Uvac i Zlatibor – Najveći lešinari i meandri Evrope, zatim Đavolja varoš i Kopaonik, kao i Kosovo i Metohija  – Putevima crvenih božura.

BelGuest
Foto: Serbian Adventures